在线英语部落,专业在线英语培训机构。轻轻松松学英语

    关键词不能为空
×

成人英语培训

成人英语 > 成人英语培训 > 2016年5月北京地区成人英语三级考试试题及答案详解【可编辑】

2016年5月北京地区成人英语三级考试试题及答案详解【可编辑】

成人英语培训
2016年5月北京地区成人英语三级考试真题及答案解析【可编辑】,成人英语三级历年真题,北京成人英语三级真题,成人三级英语真题下载,英语三级考试真题,三级笔译真题,大学英语三级考试真

2014年05月

Part I Reading Comprehension (30%)

Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice and blacken the corresponding letter m the Answer Sheet.

Passage 1

Questions 1 to 5 are based on the following passage:

The first year of school in America, known as kindergarten, usually begins between the ages of five and six. Among rich countries such a late start is very strange. President Obama believes it is an economic and social problem; his education secretary goes as far as to say that it is "morally wrong". This statement has some support, as it is clear from research into vocabulary that youngsters from poor families enter kindergarten well behind those from rich families—a disadvantage that usually

lasts a lifetime. Children from households on welfare knew 525 words by the age of three, while the children of professionals had mastered 1,116.

(76) Pre.school can help close this gap. So in a speech last month, Mr, Obama called

for a partnership between the federal government and the states to expand it to every American child. It later became known that "every" meant those who come from families with incomes of up to 200% above the poverty line—equal to an income of

$47,000 for a family of four.

(77) Some critics say that sending children to school at the age of four does not work.

The evidence suggests otherwise. For example, on March 20th new results were announced from a study of 9.to.l 1.year.olds in New Jersey. This report found that disadvantaged children who had attended pre.school had better literacy (读写能力),

language, maths and science skills. And two years of pre.kindergarten were better than one.

Some studies also follow the effects of early learning over lifetimes, such as its effect on crime rates and other factors that may eventually burden society. Critics have singled out a government scheme called Head Start, created in 1965, which provides poor households with a range of services including school.based early education.

1(Kindergarten in rich countries other than America usually begins at the age of _______

A. eightB. sevenC. sixD. four

(According to the passage, which of the following is TRUE?2

A. Poor pre.school kids have a larger vocabulary than rich kids.

B. President Obama believes that early education can solve all economic and social problems.

C. Rich pre.school kids have a richer vocabulary than poor kids.

D. President Obama's education secretary thinks it is morally wrong to let kids start kindergarten early.

3(Which of the following about the New Jersey study is TRUE?

A. There is no evidence to support the New Jersey study.

1

1/57页

2014年05月

B. New Jersey has created a new Head Start to help disadvantaged kids.

C. Sending children to school at the age of four is not going to help.

D. Two years of pre.kindergarten were better than one.

4(The phrase "single out" in the last paragraph means _______.

A. chooseB. think aboutC. countD. depend on

5(Which of the following is an appropriate title for this passage?

A. Secondary EducationB. Pre.school Education

C. Poor Kids’ Education D. Rich Kids' Education

答案揭秘:

1. D four

第一段第一句说中国的幼儿园一般在五到六岁开始,第二句说在贫穷国家里那么晚才开始是

十分可怕的,所以是在五岁以前,综合答案选择D北京地区成人英语三级培训,四岁。

2. C Rich pre-school kids have a richer vocabulary than poor kids.

第一第四句中看到,根据调查,贫困家庭的小孩在词汇方面要落后于充满家庭的小孩,而这

种差距仍然会继续人生。所以选C。

3. D Two years of pre-kindergarten were better than one.

倒数第二段第三四句讲到,参加学前教育的小孩在读写能力、语言素养、数学素质和科学能

力上均有更好的体现,而有三年的学前教育效果要好于一年,所以选D。

4. A choose

本句的句意是批评者们选择了一个叫做“头脑启蒙”政府计划来任何的选项分别都B

考虑 C计数 D依赖

5. B Pre-school Education

本文通篇都在思考的是学前教。A选项未提及,CD均为学前教育研究的一部分,所以选B。

Passage 2

Questions 6 to 10 are based on the following passage:

Humans may not have landed on Mars (火星) just yet, but that isn't shopping a

European company from devising a plan to send four people to the Red Planet within the next few years. (78) This project, called Mars One, aims to send a small group of people to Mars in 2022 and eventually establish a permanent colony on the planet.

"Everything we need to go to Mars exists," said Mars One co.founder Bas Lansdorp in March 2014. "We have the rockets to send people to Mars, the equipment to land on Mars, the robots to prepare the settlement for humans. For a one.way mission, all the technology exists." Yet the four astronauts (宇航员) chosen for the trip will be

stuck on Mars—forever. And despite Mars One's thorough planning, there are a number of challenges that may prevent the mission from ever taking place. (79) The biggest road block could be the mission's huge cost ($6 billion). However, Lansdorp

is confident that Mars One will be able to fund the project by selling the broadcast rights for the mission and subsequent experiences living on the planet.

2

2/57页

2014年05月

Those broadcast rights will also play a part in helping to select the people who will be sent to Mars. Lansdorp said the company will hold a selection process similar to a reality show. Lansdorp is expecting at least 1 million applications from people around the world. In additon to the cost, several other potential problems could inhibit (阻止)

the mission to Mars.

“It’s even more challenging to send people there with life support, with food, with air, with all the other things like books, entertainment, means of communication and of providing for their own resources for a long stay on Mars," said Adam Baker. senior lecturer in space engineering at Kingston University in London. "The sheer size of the rockets you'd need to do this would be absolutely colossal.”

6. According to Project Mars One, humans could send four people to Mars within the next _______ years.

A. sevenB. eightC. tenD. six

7(According to Bas Lansdorp, which of the following is NOT TRUE?

A. For a one.way trip to Mars, all the technology exists.

B. He could not come up with the fund for Mars One.

C. We humans have the rockets to send people to Mars.

D. We humans have the equipment to land on Mars.

8(According to the passage, all the following statements are TRUE EXCEPT that _______.

A. a competition process will be held to select the four astronauts

B. the cost of Mars One could go as much as $6 billion

C. if it goes as planned, we could expect to watch Mars One on TV

D.the four astronauts could return to Earth after a few years’ stay on Mars

9. The word "colossal” in the last paragraph is closest in meaning to _______.

A. very largeB. very smallC. mediumD. average

10. Which of the following is an appropriate title for this passage?

A. Ready for a Round Trip to Mars

B. Ready for a Short Visit to Mars

C. Ready for a One.way Trip to Mars

D. Ready for a Walk on Mars

答案揭秘:

6. B eight

第一段最后一句说方案在2022年送一组人上火星,可知答案是八年,选择B。

7. B He could not come up with the fund of Mars One.

第二段倒数第二句明确表明计划一般应该60亿美元。所以B选项表述有误。其

他选项在第二段前半部分都有看到,即全部的理由均已符合。

8. D the four astronauts could return to earth after a few years’ stay on Mars.

3

3/57页

2014年05月

文中第二段提到这是一个“one-way trip”也就是单程旅途北京地区成人英语三级培训,所以她们不能回来。

9. A very large

最后一段开始看到,还必须送好多东东,例如生活用品、书籍、娱乐设备之类到

火星。所以火箭的体积还要是很好的。选择A。

10. C Ready for a One-way trip to Mars

文章通篇都是讲的到火星的单向旅行方案成人英语培训哪家好,其他选项均未看到。

Passage 3

Questions 11 to 15 are based on the following passage:

When the United States Congress created Yellowstone National Park in 1872, the goal was to set aside a place where Americans could enjoy the beauty of nature for years to come. Now, 142 years later, there are hundreds of national parks across the country, and technology is changing the way people experience them. Should park visitors be able to use cell phones, or should their use be restricted?

"Connectivity presents a real challenge to all of us." Al Nash says. He is a public affairs officer at Yellowstone National Park. He says cell phone service at Yellowstone is available in parts of the park with stores and campgrounds. This makes it easy for visitors to share photos of their trip on social networking sites and to stay in touch with friends and family members. (80) If a nark visitor is hurt or in danger, cell phones make it easier to get help. Some say the ability to download

applications that provide information about plants and animals in the park can enrich a visitor's experience.

Others say cell phones disturb people's enjoyment of our national parks. In their view, cell phone towers are an eyesore, and they'd rather hear the sound of birds than the ring of an incoming call. Can you imagine looking out a peaceful lake or field of grass only to be disturbed by a person shouting into their phone, "Can you hear me now?"

Nash says Yellowstone tries to strike a balance. "Ultimately, our job is to let visitors understand and enjoy nature better while protecting what people find special about Yellowstone, and one of those things that's special is the ability to get away from the hustle and bustle (喧嚣) of one's daily life."

11(Which of the following is the best title for the passage?

A. Which U.S. National Park Has the Most Visitors?

B. Should National Parks Allow the Use of Cell Phones?

C. What Did Yellowstone Do to Enrich Park Visitors’ Experience?

D. Can Technology Transform the Way People Experience Nature?

12(National parks were established _______.

A. to show respect to former presidents

B. to raise public awareness about climate change

C. to preserve areas of natural beauty

D. to create job opportunities

4

4/57页

2014年05月

13(According to the passage, which of the following statements about the cell phone

service at Yellowstone is TRUE?

A. It is limited to certain areas in the park.

B. It is available everywhere in the park.

C. It is not available in the park.

D. It is available to visitors at a fee.

14(The word "eyesore" in the third paragraph probably means _______.

A. something unpleasant to look at B. something harmful to health

C. beautiful sceneD. serious threat

15(What's the position of Yellowstone on cell phone use?

A. Supportive.B. Neutral.C. Negative.D. Doubtful.

答案揭秘:

11. B Should National Parks Allow the Use of Cell Phones?

文章先推荐了国家公园的轻松状态,然后借助了移动电话的难题,接下来是不同

方面对这个话题的见解,所以选择,B。

12. C to preserve areas of natural beauty

国家公园的构建是因为留出一个区域让中国人能享受第一段第一句话确定指出,

自然风光,所以答案是C。

13. A It is limited to certain areas in the park. 第二段第二句话说,移动电话只在院子里有超市和基地的地方有信号,所以选A。

14. A something unpleasant to look at 第三段第一句说,反对这说,移动电话打扰了人们在公园的享受,由此可以结论,

信号塔应该是你们很不讨厌听到的,选A。

15. B Neutral

文章最后一段第一句说,黄石公园方面试图维持一个平衡,所以说你们的心态是

中立的,答案是B。

Part ? Vocabulary and Structure

16(All the passengers ____ in the accident were sent to the nearby hospital in no

time.

A(to find injured

B(finding injured

C(to be found injured

D(found injured

17(The big fire lasted as long as 24 hours ____ it was brought under control.

A(after

B(before

C(since

D(while

18.In this workshop, the output of July was three times ____ of January.

A(that

5

5/57页

热门机构推荐
  • 擅长英语听说读写提升
    • 英孚成人教育
      口碑极佳
    • 少儿英语 零基础英语 成人英语

      1965年创立于瑞典的知名私人英语教育机构,与剑桥大学、北京大学、哈佛大学建立深度学术合作。

      外籍培训师绝大部分来自英语母语国家。采取针对性的教材、教学方法,设定不同的教学目标。

    • 获取课程报价
      免费领取千元礼包
  • 擅长零基础英语提升
    • 华尔街英语
      口碑极佳
    • 外教一对一 零基础英语 商务英语

      拥有45+年的专业英语教学经验,专业VIP顾问针对不同英语基础学习者度身定制的学习计划。

      采用首创的“多元法”,结合科学有效的课程设置,为各领域人士成功实现了英语沟通能力的提升。

    • 获取课程报价
      免费领取千元礼包
  • 擅长国际英语提升
    • 环球教育
      口碑极佳
    • 雅思托福 职场商务 成人英语

      环球教育拥有近19年丰富的行业经验,定制个性化课程,高效提分快准狠,督导随时监督学习。

      严格筛选,多轮面试,千锤百炼,定期培训,定期抽检,精益求精,岗前试讲,百里挑一,能者为师。

    • 获取课程报价
      免费领取千元礼包
相关阅读

与本文更多相关文章

关键词不能为空
免费领取1000元学习大礼包(剩21份)
免费领取1000元 学习大礼包(剩 21份)
手机号不能为空